Ontmoet Digitalie

Ik ben een 4e generatie ondernemer. Dat betekent dat ik de ups heb gezien, maar ook en zeker de downs. Ik heb ze meegemaakt, ik heb ze beleefd.

Ik heb gezien hoe strategieën werden aangepast, de grote aha-momenten ontstonden maar ook die ‘dit werkt gewoon niet zoals ik dacht dat het zou doen’-momenten.

Hoi, mijn naam is Natalie en ik wil jou helpen je droombedrijf te creëren!

Jouw eigen bedrijf opbouwen kan magisch zijn! Je gaat werken op jouw voorwaarden, in jouw eigen tijd, met klanten waar je van houdt, werken aan dingen waar je van houdt … Tenminste dat is hoe het zou moeten zijn. Maar soms klikt het gewoon niet.

  • Je krijgt geen/niet genoeg klanten.
  • Je krijgt alleen klanten voor dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt doen/verkopen.
  • Je weet dat dit niet is hoe je wilt dat het gaat, maar je weet niet hoe je het moet veranderen.

En daar kan ik je mee helpen!

Ik zal je helpen jouw bedrijf en marketing op orde te krijgen, zodat je fantastische klanten kunt krijgen voor jouw passie, ook bekend als jouw droombedrijf!

Ik doe dit door samen met jou aan je strategie te werken. Ik zal je adviseren over hoe verder te gaan, wat te bewaren, wat te veranderen, wat te verwijderen. Ik ben realistisch in wat kan worden bereikt, maar ik zorg ervoor dat we ons ook op het grote geheel richten. Ik coach je niet; ik zal je strategieen aanbevelen en mijn eerlijke mening geven, maar je hebt altijd de controle over wat er gebeurt.

En dan implementeren we! Je kunt dit zelf doen met mijn tips en trucs, of mijn Digitalie-team kan je helpen.

En dan zul je zomaar zien dat jouw droombedrijf tot leven komt!

Wat meer over mij

Ik ben 37 jaar oud en woon in Nederland met mijn vriend en 2 honden. Ik begon mijn eerste bedrijf op 21-jarige leeftijd en werkte als ondernemer terwijl ik aan de universiteit studeerde. Ook tijdens mijn werk aan de universiteit had ik daarnaast een bedrijf. Ondernemer zijn zit me in het bloed.

Ik hou van buiten zijn in de natuur en wandelen of fietsen. Ik doe echter niet aan extreme sporten, omdat ik daarvoor veel te veel een mietje ben. Ik ben heel creatief en hou van breien, naaien en vooral van knutselen met papier en inkt. Ik heb een ander bedrijf dat draait om het geven van creatieve workshops en het verkopen van de bijbehorende producten.

Met mijn kennis en ervaring van het bedrijfsleven en met mijn creatieve kant wil ik je helpen om op een leuke en ontspannen manier het maximale uit je marketing te halen.

Met wie werk ik?

Ik werk met ondernemers en kleine bedrijven met een creatieve inslag. Of je creativiteit nu wordt gebruikt in je bedrijf als cursusmaker, schrijver, socialemediamanager, kaartmaker, grafisch ontwerper of je hebt gewoon veel creativiteit die je als coach, consultant of servicegerichte ondernemer in je bedrijf zou kunnen steken. Als je op wat voor manier dan ook creatief bent en een bedrijf op jouw manier wilt runnen, kan ik je helpen meer mensen naar je bedrijf te trekken en meer inkomsten te genereren.

Ben je er klaar voor? Laten we beginnen!