Werk met Digitalie

Creëer jouw droombedrijf

Trek geweldige klanten aan

Wees zichtbaar en word gezien zoals je bent

Maak jouw marketing magisch

Er is veel te doen in de online wereld om de juiste mensen voor jouw bedrijf aan te trekken. Maar heb je het gevoel dat je weet wat JIJ zou moeten doen?

Ondernemers die te veel tijd besteden aan hun marketing en zich overweldigd en verward voelen over hoe ze de juiste klanten kunnen aantrekken, dat is met wie ik werk. Ik help hen met hun marketing, zodat ze precies weten wat ze moeten doen en hoe ze dit voor elkaar kunnen krijgen.

Ik geloof echt dat marketing leuk, simpel en effectief kan zijn, dus al mijn diensten en producten helpen jou om jouw marketing magisch te maken en de juiste klanten aan te trekken. Als bedrijfs- en marketingstrateeg gebruik ik allerlei (digitale) marketingkanalen om de beste resultaten te krijgen, maar het begint allemaal met strategie!

Laten we jouw marketing magisch maken!

Online Marketing Magie

Advies

Of je nu een eenmalige sessie wilt om jouw bedrijf een impuls te geven of een mentor zoekt voor de lange termijn: Digitalie biedt verschillende opties om jou te helpen jouw marketing magisch te maken en jouw droombedrijf te realiseren!

Cursussen

Wil je jouw bedrijf vooruit helpen door betere content te maken, jouw marketingplan uit te werken of meer te leren over online marketing? Kies dan de juiste cursus(sen) voor jou en wordt een betere marketeer voor jouw bedrijf!

Advies

Iedereen heeft wat magie over zijn online marketing nodig om het leuk en de moeite waard te maken. Marketing hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. En Digitalie kan je helpen om jouw manier te vinden als het gaat om marketing.

Digitalie helpt je de juiste strategie voor jouw droombedrijf te vinden op een manier die leuk en creatief is en tegelijkertijd realistisch is. Natalie zal eerlijk en direct zijn, rekening houdend met je talenten, zodat je jezelf online kunt uiten op een manier die bij je past!

Alle adviezen zijn 1-op-1, zodat je alle aandacht krijgt.

Of je nu een eenmalige sessie nodig hebt om wat momentum in je marketing te krijgen of een mentorschap zoekt voor de lange termijn, Digitalie biedt verschillende adviespakketten die aan jouw behoeften voldoen.

60-Minuten Marketing Magie

Wil je 60 minuten vol tips, trucs en manieren om de aantrekkingskracht van jouw marketing op jouw potentiële klanten te verbeteren? Heb je een specifieke vraag of probleem met online marketing waar je hulp bij nodig hebt?

De 60-Minuten Marketing Magie zorgt voor een beetje magie voor jouw droombedrijf door eerlijk en praktisch te praten over hoe je jouw marketing op een eenvoudige manier kunt verbeteren.

(1/2) VIP dag

Wil je diep jouw bedrijf induiken en eruit komen met veel meer duidelijkheid over jouw bedrijf en marketing? Wil je de tijd nemen om het grote geheel te zien en uit te werken welke kleine stappen die je daar gaan brengen?

De (1/2) VIP-dag helpt je bij het bedenken van jouw droombedrijf en de bijbehorende marketing en vervolgens om vanaf hier naar dat punt te gaan in praktische, realistische stappen.

3 Maanden Mentor

Wil je zelfverzekerd jouw marketingstrategie creëren? Heb je tijd nodig om de stappen voor jouw strategie te implementeren? Wil je verantwoordelijkheid afleggen zodat je weet dat je er echt aan gaat werken? 

Tijdens mijn mentorschap van 3 maanden geef ik mijn tips en inzichten, terwijl jij stappen zeker en met overtuiging uitvoert. Je zult je geweldig voelen terwijl je geweldige resultaten krijgt!

Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen?

BLIJE KLANTEN

Cursussen

Digitalie biedt een breed scala aan live workshops en brengt die kennis en liefde voor lesgeven online! Haar eerste online cursus, Content Creation Course, is uit en er zullen er nog meer volgen. De Content Creation Course is in het Engels en is te vinden op de Engelse website.

Wie is Digitalie?

Natalie is de eigenaar van Digitalie. Ze is een directe, no-nonsense bedrijfs- en marketingstrateeg die je precies vertelt wat je moet doen om je marketing magisch te maken. Ze heeft kennis en ervaring als marketeer, maar nog meer als ondernemer.

Wil je meer weten over Natalie?

Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen?