Werk met Digitalie

Als je overvallen bent door hoeveel content je ‘moet’ maken of verward door alle keuzes die je hebt als het gaat om je marketing, dan ben je op de juiste plek!

Als bedrijfs- en marketingstrateeg help ik ondernemers en kleine bedrijven hun droombedrijf te creëren door hen een duidelijk pad voor het bedrijf te geven. We werken aan hun bedrijfsfundering, marketingstrategie en contentcreatie, zodat ze fantastische klanten kunnen aantrekken.

Het creëren van jouw droombedrijf betekent het creëren van een bedrijf dat bij jou past. Samen zorgen we dat jouw marketing een magisch gevoel geeft: het trekt de juiste klanten aan en laat jou hen helpen op een manier die bij je past. 

Laten we jouw droombedrijf creëren!

1-op-1

Laat mij naar jouw bedrijf kijken! Of je nu een sessie van 60 minuten of een mentorschap van 3 maanden wilt; Ik bied verschillende adviesmogelijkheden om je te helpen bij het creëren van jouw droombedrijf!

Doe-het-zelf

Of je nu een cursus wilt om jouw contentcreatie te verbeteren of om zelf aan je droombedrijf te werken, wij hebben het product om jou te helpen jouw dromen te verwezenlijken!

Voor jou gedaan

Hulp nodig bij het realiseren van dat plan voor jouw droombedrijf? Het Digitalie-team help je graag met jouw website, het opzetten van een nieuwsbrief of andere diensten.

1-op-1 diensten

De beste manier om uw droombedrijf te creëren, is door een duidelijk pad te hebben en de verantwoordelijkheid te voelen om stappen op dat pad te blijven ondernemen. Om dit te doen heb je iemand nodig die je kan helpen en aanmoedigen. Ik vind het geweldig om je mentor, cheerleader en vriend te zijn tijdens je reis naar je droombedrijf. Of we nu een uur, een hele dag of een paar maanden praten, ik wil er zijn om jou te helpen zien hoe jij jouw dromen kunt laten uitkomen!

60-Minuten Magie

Heb je een specifieke vraag of probleem met je bedrijf waar je hulp bij nodig hebt?

De 60-Minuten Magie sessie helpt je bij het oplossen van jouw brandende vraag, of dat nu jouw bedrijfsfundatie, marketingstrategie of content creatie is. 

Tijdens de sessie zal ik je helpen nieuw momentum voor jouw bedrijf te creëren door eerlijk en praktisch te praten over hoe het maken van enkele kleine, gemakkelijke veranderingen een enorm verschil zal zijn.

(1/2) VIP dag

Wil je diep jouw bedrijf induiken en eruit komen met veel meer duidelijkheid over jouw bedrijf en marketing?

Laten we de tijd nemen om het grote plaatje te zien van hoe je wilt dat jouw droombedrijf er uiteindelijk uitziet en beslissen over de kleine stappen op het pad om jou daar te krijgen.

Tijdens de (1/2) VIP-dag dromen we groots, maar werken we ook uit hoe je van waar je nu bent naar die droom komt in praktische, realistische stappen.

Jouw Persoonlijke Mentor

Weet je dat je verantwoording en tijd nodig hebt om de stappen voor je strategie te implementeren? Wil je je zelfverzekerder en sterker voelen?

Laat me je persoonlijke mentor worden! We beginnen onze reis samen met een 1/2 VIP-dag waar we groots kunnen dromen en plannen kunnen maken. En dan krijg je tijd om de stappen verzekerd uit te voeren terwijl ik tips en advies geef.

Je zult je gesteund en geliefd voelen en fantastische resultaten behalen.

Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen?

BLIJE KLANTEN

Doe-het-zelf

Wil je zelf aan je droombedrijf werken? Perfect! Deze producten helpen je daarbij! Of je nu alles te weten wilt komen over het maken van content of werkboeken wilt om jouw droombedrijf uit te werken, we hebben producten om deze fantastische reis zelf te beginnen!

Content Creation Course

Met deze cursus kun je gemakkelijk ideeën bedenken, maanden content plannen en precies weten hoe je deze moet maken.

De Content Creation Course is op dit moment alleen nog verkrijgbaar in het Engels.

Droombedrijf Werkboeken

Drie werkboeken om aan jouw bedrijfsfundatie, marketingstrategie en contentcreatie te werken. Kies er eentje of koop de bundel!

De Droombedrijf Werkboeken zijn op dit moment alleen nog in het Engels verkrijgbaar. Zodra de Nederlandse beschikbaar zijn, worden deze gratis nageleverd.

BLIJE KLANTEN

Voor jou gedaan

Als je eenmaal jouw pad naar je droombedrijf hebt gevonden, kunnen je stappen tegenkomen die te technisch zijn om zelf uit te voeren. Misschien heb je een nieuwe website nodig, of een nieuwsbrief funnel of moet je social media opgezet worden. Digitalie biedt met haar team verschillende diensten voor je aan. Wij zorgen dat jij succes kunt boeken!

Site that Shines

Met je bedrijfsfundatie en marketingstrategie kunnen we een fantastisch ogende website ontwikkelen die de resultaten oplevert die je zoekt.

De website past bij jouw huisstijl, werkt goed op verschillende apparaten en voldoet aan de eisen van de moderne bezoeker.

We kunnen je website zelfs integreren met CRMdiensten, een webshop en andere technologie om de ervaring voor je klant zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Website Care Plan

Als je eenmaal een website hebt die geweldig werkt, wil je zeker weten dat deze geweldig blijft werken.

Wij bieden, alleen voor websites die door Digitalie gebouwd zijn, exclusieve Website Care Plans om jouw website veilig te houden, regelmatig te backuppen en software te updaten.

Andere diensten

Het Digitalie-team helpt je graag! Of het nu gaat om branding, het opzetten van jouw e-mailservices of socialemediakanalen.

En als we het zelf niet kunnen, zorgen we ervoor dat je in contact komt met een geweldige professional die jou helpt met alles wat je nodig hebt!

Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen?

Wie is Digitalie?

Natalie is de eigenaar van Digitalie. Ze is een directe, no-nonsense bedrijfs- en marketingstrateeg die je precies vertelt wat je moet doen om je marketing magisch te maken en jouw droombedrijf te creëren. Ze heeft kennis en ervaring als marketeer en ondernemer.

Natalie Vijlbrief - Digitalie

Heb je hulp nodig om het juiste pakket te kiezen?