3 Maanden Mentor

Laten we SAMEN aan jouw bedrijf werken!

Je bent niet klaar als je een plan hebt, je moet het uitvoeren. En dat kost tijd.

Jouw bedrijf verdient het om gezien te worden. Jouw bedrijf verdient nieuwe klanten die enthousiast over jou zijn. En om dat te doen, moeten we een cake maken en die ook opeten!

Cake zeg je?

Ja! Jouw bedrijf is als een cake. Je hebt een goede basis nodig met de bedrijfsbasis, zoals de juiste doelgroep en producten. Dat is de eerste laag. Dan komt je marketing, de tweede laag. Dit moet precies goed zijn, het zit tenslotte tussen die andere twee lagen. Je topper is je contentcreatie. Dit is het meest zichtbare deel van het bedrijf, maar het zal niet werken zonder de andere twee.

Dus om je droombedrijf te hebben, moeten we werken aan hoe die cake smaakt, voelt, toont en hem vervolgens bakken!

3 Maanden Mentor

Gedurende de 3 maanden dat we samenwerken, blijven we werken aan het volgende ingrediënt van die cake dat aandacht nodig heeft. Om te weten waar we aan gaan werken, beginnen we de 12 weken met een 1/2 VIP-dag, waar we aan jouw plan werken. Tegen het einde van deze sessie van 3 uur hebben we een bruikbaar plan waar we mee kunnen werken.

Elke week daarna praten we over de volgende stap, werken samen aan iets als je vastloopt en dan ga je zelf verder met het volgende deel waar je aan kunt werken. Tegen het einde van de 3 maanden is jouw marketing geweldig en krijg je jouw droombedrijf!

Hoe werkt het?

 

Hoe gaat het met je bedrijf

Je kiest een datum die we allebei blokkeren voor de 1/2 VIP dag. Je vult vooraf een vragenlijst in, zodat ik al behoorlijk wat informatie tot mijn beschikking heb en ik een aantal vragen voor je klaar heb zodat we meteen in jouw bedrijf kunnen duiken. 

w

Jouw 1/2 VIP Dag

We ontmoeten elkaar op Zoom zodat we elkaar tijdens het gesprek kunnen zien. We praten, we werken aan jouw bedrijfsplan en delen ons scherm wanneer dat nodig is. Tegen het einde hebben we een uitvoerbaar plan over hoe we verder gaan.

Wekelijkse sessies

De volgende 11 weken hebben we elke week een sessie van 60 minuten waarin we samen aan taken werken, brainstormen, over tools en oplossingen praten. Zo gaan we samen zorgen dat jij het plan kan implementeren.

Wil je liever live afspreken?

We kunnen dat zeker doen voor de 1/2 VIP dag! VIP dagen zijn mijn favoriete 1-op-1-tijd met klanten. Ik betaal voor koffie, thee, misschien een taartje? Jij betaalt de reiskosten die ik misschien moet maken om elkaar te ontmoeten (vanaf 40km). De andere sessies zijn online via Zoom.

Wil jij een Mentor?

3 Maanden Mentor is € 1.975 (ex BTW) voor de 1/2 VIP-dag, de 11 sessies en emailsupport tussendoor.

Wil je boeken? Geweldig! Ik zou graag met je samenwerken aan je droombedrijf!!

Omdat ik het belangrijk vind dat we een goede klik hebben als we 12 weken intensief gaan samenwerken, neem ik alleen klanten voor het 3 Maanden Mentor aan, nadat ik met hen heb gesproken. Dit is in ons beider belang. Jij kunt nog vragen stellen en ik kan ervoor zorgen dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen.