Site that Shines

Een geweldige website begint met een geweldig ontwerp. Het moet de aandacht van de bezoeker trekken zodra deze de website opent. Een goed uitziende website geeft je meer reacties en een grotere kans op terugkerende bezoekers. Het ontwerp moet passen bij jouw huisstijl en passen bij het soort klanten die je wilt aantrekken.

Maar een geweldig ontwerp alleen maakt geen geweldige website.

Een website moet tegenwoordig responsief zijn; dit betekent dat het goed moet werken op alle soorten apparaten: pc, laptop, tablet, mobiel, zodat jouw bezoeker je website kan zien en jouw informatie duidelijk kan lezen, op wat voor apparaat ze ook surfen.

Het moet ook snel zijn. Ooit op een website geweest die 10 seconden nodig heeft om te laden? Heb je gewacht tot het volledig was geladen? De kans is groot dat je wegklikte voordat het zelfs klaar was met laden. Ik geef jou niet de schuld. Jouw bezoekers zullen hetzelfde doen als je website traag is. Digitalie helpt je bij het maken van een snelle website die mensen graag bezoeken.

En nog belangrijker: jouw website moet converteren! Het moet de bezoeker ertoe brengen om te doen wat je wilt dat ze doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Een offerte aanvragen
  • Jouw een contactbericht sturen
  • Een gratis product of dienst gebruiken
  • Inschrijven voor een nieuwsbrieflijst

Uiteindelijk komt het allemaal op het volgende neer; laat ze jouw producten of diensten kopen, als ze bij hen passen.

Digitalie helpt u beslissen wat de belangrijkste actie van jouw bezoekers op je website is, hoe jij kunt aangeven wie jouw ideals klanten zijn en hoe je er voor kunt zorgen dat die ideale klant de weg naar een specifieke actie vinden.

Digitalie biedt 2 pakketten voor jouw website, afhankelijk van je wensen en budget: DIY en Magie

Site that Shines – DIY

Wil je graag een nieuwe website maar heb je een klein budget? Vind je het geen probleem om zelf wat te doen? Met mijn nieuwe DIY cursus kun jij zelf een website bouwen! Maar natuurlijk wel met mijn digitale hulp! 

De online cursus biedt jou alle stappen om zelf je website te bouwen. Met videos, worksheets en zelfs templates gaat het jou helemaal lukken!

 

Site that Shines – DIY wordt binnenkort gelanceerd!

Site that Shines – Magie

Wil je dat Digitalie een geweldige website voor jou bouwt? Met een speciaal ontworpen design en alle functionaliteiten die jij nodig heeft? Geen enkel probleem!
Magie biedt je een op maat gemaakte websit die is afgestemd op jouw bedrijf en de behoeften van je bezoekers. Samen bepalen we wat jouw website nodig heeft en hoe we dat gaan realiseren.

 

Site that Shines – Magie | vanaf €1450,- (ex BTW)

Site that Shines opties

DIY
75
Wil jij een simpele, professionele website en ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Doe de DIY cursus!
Online cursus
Past bij jouw merk
Makkelijk om zelf aan te passen
Met videos en werkbladen
Aantal kant-en-klare templates die je zelf kunt aanpassen
Mogelijkheid om helemaal vanaf het begin te beginnen
Contactformulier
Uitleg over extra opties

Alle prijzen zijn ex BTW.

Laten we jouw website magisch maken!

Wil je meer weten over Site that Shines – Magie en hoe wij samen jouw website geweldig kunnen maken voor jouw klanten? Laten we een kennismakingsgesprek plannen en kletsen!