Website Care Plan

Je hebt een website die cruciaal is voor jouw bedrijf. Het genereert leads, klanten en inkomsten (of dat zou het tenminste moeten zijn). Het is een kanaal waar klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners je zullen vinden en met jou in contact kunnen treden. Het is essentieel voor het succes van jouw bedrijf en je wilt er zeker van zijn dat het 24/7 ononderbroken beschikbaar en beschikbaar is voor jouw publiek.

Om ervoor te zorgen dat jouw website beschikbaar en beschikbaar is, moet deze worden onderhouden. Moet worden bijgewerkt. Net als alle software. Steeds meer websites worden gehackt en aangevallen, inclusief grote spelers zoals Twitter en Facebook, maar ook miljoenen kleine bedrijven elke dag. Het is de aard van de wereld waarin we leven en helaas zijn websites een gemakkelijk doelwit.

Het up-to-date houden, backuppen en beveiligen van jouw website kan tijdrovend en een beetje vervelend zijn. Het haalt je weg van wat je zou moeten doen, namelijk het opbouwen van relaties met jouw klanten, medewerkers en partners. Jouw bedrijf runnen. Dus moet je onderhoud wel zelf doen?

Als je deze pagina leest, dan kennen we je website goed omdat we hem hebben gebouwd of er tenminste aan hebben gewerkt. We kennen elke regel code en alle variabelen en combinaties van dingen die met elkaar hangen om het te laten werken. We weten ook heel goed op welke software jouw website is gebouwd. We gebruiken het al bijna 8 jaar en al onze websites (inclusief deze) zijn gebouwd met dezelfde software. We zijn dus in de beste positie om jouw website draaiend en open voor zaken te houden.

Website Care Plan

We doen alle essentiële dingen rondom jouw website die jij niet wilt, zodat jij gewoon kunt genieten van jouw bedrijf en overal magie kunt verspreiden. Zie ons als jouw toverstaf: één beweging en we lossen alles op wat er mis is met jouw website!

Onderhoud & rapporten

Speciaal onderhoud voor jouw website, waaronder software-updates, beveiliging, prestatiescans, onderhoudsrapporten en back-ups van jouw website.

Training & Consultancy

Trainingsvideo’s over hoe je de website zelf kunt bewerken qua teksten en afbeeldingen.

Maandelijks advies voor klanten van het ‘Master’-plan, waar we kunnen praten over jouw website en marketing, een live training kunnen geven of over jouw strategie kunnen praten.

Support

Prioriteit bij ondersteuningsvragen die je hebt. 

Ondersteuning bij ‘Manage’ en ‘Master’ voor bugfixes, aanpassingen aan content, prestatieverbeteringen, kleine functies. Alles wat binnen dat tijdsbestek past.

Door met ons samen te werken, blijft jouw website de aandacht en klanten naar jouw bedrijf trekken tegen een fractie van de tijd en kosten die het zou kosten om het zelf te doen.

Site that Shines
Website Care Plans

Niet per se vast aan lange contracten! Zeg op wanneer jij dat wilt! 

Maintain
per maand
37,50
Voorrang bij support
Software Updates
Uptime en beveiligingschecks
Prestatieverbeteringen
Maandelijks Onderhoudsrapport
Wekelijkse Site Backups
Toegang tot videotrainingen
Toegang tot Digitalie Client Dashboard
0 min Support (niet mee te nemen naar volgende maand)
Maandelijkse Site Review
Maandelijkse 60 min adviesgesprek
Search Engine Optimalisatie
Schrijf je in
Master
per maand
199
Voorrang bij support
Software Updates
Uptime en beveiligingschecks
Prestatieverbeteringen
Maandelijks Onderhoudsrapport
Dagelijkse Site Backups
Toegang tot videotrainingen
Toegang tot Digitalie Client Dashboard
120 min Support (niet mee te nemen naar volgende maand)
Maandelijkse Site Review
Maandelijkse 60 min adviesgesprek
Search Engine Optimalisatie
Schrijf je in

Wil je je aanmelden voor een heel jaar? Geweldig! Als bedankje krijg je 20% korting op de prijs!

Heb je meer dan 1 website die onderhouden moet worden? Extra websites kunnen voor een lagere prijs toegevoegd worden. Neem contact op voor meer informatie. 

*Alle prijzen zijn zonder 21% BTW. 

Wat kan ik doen in mijn supporttijd?

Je kunt kleine wijzigingen voor je website aanvragen, zoals tekstwijzigingen of kleine ontwerpverbeteringen. Alles wat binnen je ondersteuningstijd past, is mogelijk. Als u meer nodig heeft dan jouw toegewezen ondersteuningstijd en de wijzigingen klein zijn, zullen wij het uurtarief in rekening brengen.

Houd er rekening mee dat als je nieuwe functies voor jouw website aanvraagt, dit waarschijnlijk zal resulteren in een offerte, aangezien deze gewoonlijk niet gelden als ondersteuning.

Waarom blijft supporttijd niet geldig?

Elke maand krijg je een bepaalde hoeveelheid ondersteuningstijd. Deze tijd is voor jou gereserveerd, zodat je onze tijd en middelen kunt gebruiken als je onze hulp nodig hebt. Daarom schuift deze tijd niet door naar de volgende maand. Je kunt er echter zeker van zijn dat als je een probleem hebt dat binnen die ondersteuningstijd van 30/60 minuten valt, we dit zo snel mogelijk zullen oplossen. Mocht je meer tijd nodig hebben dan helpen wij je graag voor ons uurtarief.

Wat gebeurt er als mijn website uitvalt / breekt / gehackt wordt?

Het hele doel van onze Web Care Plannen is om dit te voorkomen. Als er echter iets gebeurt, zijn we hier om je te helpen en te ondersteunen.

We kunnen niet beloven dat jouw website niet wordt gehackt. We kunnen beloven dat we er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. En we zullen helpen bij het herstellen en opschonen van de website met een van jouw back-ups. Waar nodig zal hier in overleg het uurtarief gelden.

Wat als ik iets nodig heb dat niet in mijn plan staat?

Geen probleem! Neem contact met me op over wat je precies nodig hebt en ik zal je een offerte sturen voor wat er gedaan moet worden. 

Kan ik echt op elk moment opzeggen?

Absoluut! Wij waarderen onze relatie met jou en willen je goed van dienst kunnen zijn. We zouden het jammer vinden als je gaat maar weten dat soms prioriteiten veranderen, besluiten gemaakt moeten worden en we willen niemand ergens in ‘vastzetten’. 

Je kunt een opzegging aanvragen via support@digitalie.eu